Kozmetika

Fri, 26 Mar 2010 10:42:11 EET by , 23442 views

ÁRAK

Kezelesek
 • Kozmetikai Fogfeherites 390,00 RON
 • Mikrodermabrazios arckezeles
  75,00 RON
 • Tu nelkuli mezoterapias kezeles egyenre szabott hatoanyaggal-85,00RON
 • Kristalyos Mikrodermabrazios arckezeles
  (tisztitassal)   -   125,00 RON
 • Kezeles   -   75,00-100,00 RON
 • Nagy kezeles (dekoltazs is)
  85,00-125,00 RON
 • Egyenre szabott kezeles
  75,00-100,00 RON
 • Arc masszazs   -   18,00 RON
 • Arc+Dekoltazs   -   25,00 RON
 • Cellulit kezeles
  (1 alkalom)   -   45,00 RON
  (10 alkalom)   -   420,00 RON
 • Kavitacios testkezeles-60,00 RON
Gyantazas
 • Lab terdig   -   15,00 RON
 • Lab vegig   -   35,00 RON
 • Lab vegig+bikini   -   45,00 RON
 • Kar   -   15,00 RON
 • Bikini vonal   -   15,00 RON
 • Teljes fazon   -   25,00 RON
 • Honalj   -   15,00 RON
 • Bajusz   -   5,00 RON
 • Bajusz+Al   -   7,00 RON
Smink
 • Menyasszonyi   -   60,00 RON
 • Alkalmi   -   38,00 RON
 • Nappali   -   28,00 RON
 • Muszempilla   -   60,00 RON
 • 3D muszempilla   -   160,00 RON
 • 3D toltes   -   55,00-80,00 RON
 • Szemoldok szedes   -   10,00 RON
 • Szempilla festes   -   13,00 RON
 • Szedes+festes   -   23,00 RON
 • Szedes+festes+festes   -   33,00 RON
Tetovalas
 • Szemoldok   -   480,00 RON
 • Szemhej   -   450,00 RON
 • Szaj   -   450,00 RON
 • Szajsatir   -   450,00-750,00 RON

Az ápoltság, a jó megjelenés a mai világban már nem csak érték, de elvárás is velünk szemben. Ennek eléréséhez bőrünknek rendszeres, szakértő ápolásra van szüksége. Célunk, hogy vendégeink ,a nálunk töltött idő alatt ,testileg- lelkileg feltöltődjenek , és a megfelelő bőrápolásban részesüljenek. Minden bőr más és más, ezért ápolása célzott kezelést igényel.

Korszerű gépek álnak rendelkezésünkre ahoz hogy a kivánt eredményt érjük el, de nem szabad elfelejteni azt hogy egy gép, bármilyen korszerű, nem potolja a tapasztalatot és a kéz ügyességet, igyhát az Esthétique szépségszalonban nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai tapasztalatra.
A többféle kozmetikai termék között amit nap mint nap használunk kiemelnenk a A GIGI termékek izraeli eredetű növényekből, illetve a Holt-tenger vizéből, iszapjából készülő krémeket. A kozmetikumok hatóanyagai természetes eredetűek, mélyekkel hatásos eredményt lehet elérni a különböző bőrtípusoknál. A kozmetikumok tudatos használata egészségesen ragyogó bőrt eredményez.

Történelem

Ha az emberiség történelmén végigtekintünk, keresve sem találunk olyan népet, melynél a test, de különösképpen a bőr ápolására, szépítésére vonatkozó adatokat ne találnánk. Így például a kendőző szerek használata is a legrégebbi történelmi időkbe nyúlik vissza. az ókori népek könyveiben, mondáiban ezerféle vonatkozást találunk arra, hogy az arc, haj, szemöldök és szempillaestés általános szokás volt. Az Ebers-féle papirusztekercse, melyeket kb. ie. 1500-évvel írtak, bizonyítják, hogy az ókorban Egyiptom volt a bölcsője a kozmetikána. az egyiptomi nő illatos olajjal kente a haját, fehér és piros festékkel kendőzte az arcát, pirosította az ajkát, kezén és lábán a körmöket hennával festette pirosra, vagy éppen aranyozta. szempilláját és szemhéját feketítette, hogy szemhasadéka nagyobbnak lássék, és tekintete csábítóbb legyen. Különböző zsírokkal és olajokkal kenegeték testüket, főleg fürdés után. Kiásott kő domborművek arról  is vallanak, hogyan tüntették el az öregedés nyomait, mit használtak az őszülő haj elfedésére, a ráncok kisimítására. Az antik világban egy ma már nem használatos megkülönböztetést is tettek a kozmetikában: a higiéniával kapcsolatos, a test szépítését célzó eljárásokat az "ars ornatrix"-hoz sorolták, míg a természeti hibákat elfedő, és a korral járó elváltozásokat javító módszereket az "ars fucatrix" névvel jelölték.

A római nő toalettjénél 3 rabszolganő segédkezett. Illatos púdereket használtak, fehér és vörös festéket por, vagy kenőcs formájában. A mandragórát az arcon lévő sebhelyek, forradások eltüntetésére használták. Megtaláljuk a paróka és a műszemöldök használatát is. Sőt, a szőke parókát is , melynek divatja a germán népekkel való érintkezés útján terjedt el. A szőrtelenítést nemcsak a nők, hanem a férfiak is óriási mértékben kultiválták. Használták a csipeszt, borotvát, és valamiféle gyantát is, melyet melegen alkalmaztak a szőrtelenítendő helyre.

A keleti népeknél szintén megtaláljuk a kendőzőszerek, kozmetikumok, parfümök használatát. A zsidók nagyon sokra becsülték az illatszereket, hódolatuk jeléül ajándékba is adták. A perzsák táncosnői műkontyot, hamis copfokat viseltek, az arcot mesterséges anyajegyekkel díszítették. A római és a görög nő körülbelül úgy végezte reggeli szépítkezését, akár egy mai nő. A görög hölgyek elmaradhatatlan segédeszközei voltak a hosszú arany vagy ezüst hajtűk, szőrcsipeszek, elefántcsont vagy ébenfa fésűk, és a testkefe. Különféle kenőcsökkel védte bőrét, a hideg, meleg, és a szél káros hatásaitól. Poppea császárné híres szépítő kenőcse lisztből és olajból készült, ezzel vonta be arcát regge, hogy este a lakománál szép legyen. Ezt a pépet szamártejjel mosta le.

A római kultúra hanyatlásával az antik világ kozmetikai művészete is feledésbe merült. A kereszténység a test ápolásának kultuszát valósággal elsöpörte. Az ezután lassan kifejlődő kozmetikai tudomány megalapítói az arab orvosok voltak. 
Francia országban Szép Fülöp udvari orvosa sebészi művet ír, mely végén külön fejezet foglalkozik a kozmetikával. Ebben nemcsak általános testápolási utasításokat ad, hanem szőrtelenítő szereket is ajánl, és azt is tanácsolja a szőr végleges kiirtására, hogy csipesszel való kihúzás után megtüzesített tűt kell bevezetni a szőrtüszőbe. Több mű foglalkozik külön fejezetben az arc festésével, kenőcsökkel, púderekkel. A renaissance korában Giovanni Marinelló velencei orvos kozmetikai könyvet írt, melyben különféle parfümök leírásán kívül bőrápolószereket, soványító és hízlaló fürdők receptjeit is közreadta. Foglalkozik az izzadás elleni szerek leírásával, kendőzőszerek, festékek előállításával is. A 16. században már találkozunk napégés elleni szerekkel.

A 18. század ismét a természethez sodorta vissza a nőket, leszoknak a túlzott festésről, és tért hódít a tiszta víz kultusza. Az un. szépítőfürdők is divatba jönnek. A 19. században fokozatosan száműzik a festékeket, az egyszerű mosakodást jobban ajánlják, többre becsülik.

A magyar kozmetikai ipar magán viseli az egyes korok jellemzőit, csak 1945 után indult meg korunkban teljesen tudományos alapokra fektették a tapasztalati kozmetika művészetét, az orvostudományok, főleg a bőrgyógyászat haladásával, a kémia és a fizika fejlődésével lassan a mai magas nívójára kerül a kozmetika, mely különösen napjainkban rohamlépésben haladt és halad előre.

Alább különleges szolgáltatásainkról részletesebben:


3D műszempilla hosszabbítás

Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szálak egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempilla szálakhoz, egy rugalmas, súlytalan, orvosi minőségű ragasztóval. A ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillákhoz, hogy csak a természetes szempilla cserélődéssel, az eredetivel együtt hullik ki, ezáltal másfél-két hónapig is tart. Körülbelül 30-30 szál kerül felhelyezésre szemenként.

 

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni.
Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat.
Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor.
Mindenkinek, aki nem akar változtatni szokásos életvitelén, és nem akar alkalmazkodni a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viseléséhez.
Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve folyamatosan sminkjével foglalkozni.
Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

Mennyire tartós a 3d műszempilla?

Akár 2 hónapig is tart, és csak a természetes szempilla-cserélődéssel fokozatosan távoznak a felragasztott szálak. A természetes szempilla kicserélődése körülbelül 100 nap alatt történik meg.


Sminktetoválás

sminktetoválás  feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése: a szem, a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele. A kényelem sem utolsó szempont természetesen, nem kell többé fél órával korábban kelni egy szép smink elkészítéséhez, és nyugodt lélekkel strandolhatunk nyáron, nem "folyik le" a szemünk, szemöldökünk.

"Amit nem rajzolt meg a természet vagy elmostak az évek"

Manapság a sminktetoválást erre külön kifejlesztett professzionális gépekkel végzik. A tűk orvosi fémből készülnek és a bőrbe pontszerűen juttatják be a pigmentet (festékanyagot). Napjainkban már teljesen megszokott, hogy tetoválást viselünk, ki-ki a maga ízlésének megfelelőt. Fontos azonban, hogy különbséget tegyünk az életre szóló tetoválás és a néhány évig megmaradó kozmetikai tetoválás (sminktetoválás, permanent make up) között.

Sminktetovalas reszletei

A kétféle tetoválás között elsősorban technikai különbség van: az élethosszig tartó testtetoválás készítésekor a bőr aljáig tetoválnak, míg a kozmetikai tetoválásnak pontosan meghatározott korlátai vannak kizárólag a hámréteg legalsó sejtsoráig, a bazális rétegig tetoválnak. Ezért is olyan népszerű, hiszen 2-4 évig marad a bőrben, utána eldöntheti viselője, hogy szeretne-e újat, esetleg mást.

Az apró szépséghibákat - mint a gyér vagy rövid szemöldök, a kicsi, közelülő szem vagy éppen a keskeny, kicsi, szabálytalan száj - ki lehet vele javítani, illetve tökéletesebbé lehet varázsolni. Természetesen akkor is jól alkalmazható, ha nem szépséghibát korrigálunk, hanem az amúgy tökéletes vonalakat hangsúlyozzuk, nyitjuk a tekintetet, teltebbé
varázsoljuk az ajkat, gyakorlatilag egy szép nappali sminket készítünk el.

Gyakori kérdés, hogy miért nem tanácsos az arcon végleges tetoválást készíteni: az arc degenerációs folyamatai, ahogy ráncosodunk nem kímélnék az odatetovált kontúrvonalakat sem. Képzeljünk csak el egy 20 éves korban tetovált szemkontúrt, hogy néz az ki további 20-30 év elteltével?! Különös tekintettel a közkedvelt "cicásított" szemnél bizony 1-2 centivel lejjebb kerülhetne a vonal, ami meglehetősen groteszk látványt nyújtana.

Sminktetoválás fajtái

 • szemhéj kontúr
 • szemöldök tetoválás
 • szájkontúr tetoválás
 • szájsatír
 • testmotívumok
 • Szemhéj kontúr tetoválás

A szem hangsúlyossá tételére, valamint a szem formájának korrigálására. Egyénre szabottan, a vékony szempillatőben húzott vonaltól, egészen a vastag vonalvezetésig. Azoknak, akiknek gyér és világos szempillájuk van, de nem akarnak kontúrt, ajánlom a szempilla sűrítést, amely a szempilla tövekben, pontszerűen látszik, hatása teljesen természetes. Fájdalomcsillapításra specialis erzestelenito kremet hasznalok,ami minimalisra csokkenti a fajdalomerzetet.

A munka időtartama 1-1,5 óra.


Szemöldök tetoválás

A szemöldök ívének hangsúlyossá tételére, fazonjának korrigálására, illetve abban az esetben, ha a színével elégedetlen. A szemöldök egyéni kialakítására többfajta technikai megoldás, illetve a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színharmónia megalkotására van lehetőség. A szemöldököt általában satír technikával készítem, mivel azoknak, akiknek gyér vagy formailag tökéletlen a szemöldökük, csak ez a megoldás jöhet szóba, Azoknak, akiknek szép dús a szemöldökük, csak az eleje vagy a vége rövidebb a kelleténél, esetleg köztes hiány van, szálazott technikával ki lehet korrigálni a hiányzó részt.

Jó tudni, ha a szemöldökét tetováltatja

A szemöldök tetoválása előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szemöldökfestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 1,5 - 2 hétig.

A szemöldök tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 5-6 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szemöldök tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Fájdalomcsillapításra specialis erzestelenito kremet alkalmazok, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama 1-1,5 óra. 
Ára: 400Ron (mej ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni.)
A satír 3 - 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.


Szájsatír

A száj kontúrozását és az ajkak színnel betöltését azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek bajlódni az állandó rúzsozással, de egyéniségükhöz illő, szép színű, érzéki ajkakat szeretnének. Praktikus és kényelemes. 

Jó tudni, ha a száját tetováltatja

A száj tetoválása előtt a legfontosabb, hogy ha valaki hajlamos a herpeszre (1 évben 1-2 alkalommal kijövő herpesz már hajlamot jelent), akkor a tetoválás előtt 3 nappal el kell kezdeni szedni az Acciclovir nevű tablettát, a tetoválás napján és az azt követő 3 napban továbbra is szedni kell. Így teljes mértékben elkerülhető ez a kellemetlen tünet, érthető, hogy sokakat ez tart(ott) vissza a szájtetoválástól.

A száj tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig. Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről. Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni. Kell viszont egészen vékonyan napi 6-8 alkalommal vékonyan Bepanthen kenőccsel kenegetni a felületet.

A szájkontúr vagy satír tetoválás esetében is igaz, hogy 1 hónappal a tetoválás elkészítése után egy ún, színfrissítő, szükség esetén pigment pótló korrekcióra van szükség. Ezt az ár minden esetben tartalmazza és érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.

Fájdalomcsillapításra a specialis gelt alkalmazokk, melynek köszönhetően nincs vagy minimális a fájdalomérzet.

A munka időtartama: 1,5 óra - 2,5 óra 
Az ár tartalmazza az egyszeri korrekciót, melyet 1 hónapon belül érdemes elvégezni. 
A kontúr és a satír 3 - 5 évig marad a bőrben, majd folyamatosan kikopik.


Mikrodermabrazió

A bőrcsiszolás, a peeling legmodernebb módja. A felső elöregedett hámréteg eltávolításával új fiatalos hámréteg képződésére serkentjük a bőrt. Az eljárás sikerrel vethető be ráncok, aknék, hegek ellen, valamint lassítja a szemkörnyéki szarkalábak kialakulását, javítja a problémás bőr állapotát. Hatására a bőr átjárhatóvá válik, ezért a hatóanyagok mélyen képesek felszívódni. Bármelyik kezelés előtt alkalmazható.


Kozmetikai Fogfehérités
 

A Smiling Shine professzionális kozmetikai fogfehérítés egy olyan Romániában még teljesen új kozmetikai eljárás, mely nem igényel fogászati beavatkozást. A szépségiparnak egy teljesen új ága, amely mindenki számára elérhetővé teszi a fehérebb és ragyogóbb mosolyt kevesebb, mint 1 óra alatt.
Ez az eljárás egy teljesen új innovatív technológiának köszönhetően egyszerűen és gyorsan garantálja az azonnali eredményt. Peroxid-mentes gélt használunk, ez egy olyan termék, mely nem tartalmaz peroxidokat és 100%-ban biztonságos és hatékony a fogfehérítésben.
A Smiling Shine csapata garantáltan egy szélesebb mosollyal ajándékozza meg Önt! Célunk mindenkinek elérhetővé tenni a
ragyogóan fehér fogak által, egy boldog és magabiztos mosolyt.