ÁRAK

Hagyomanyos manikur
15,00 RON
Pedikur
23,00 RON
Koromfestes
8,00 RON
Mukoromepites
58,00 RON
Mukoromtoltes
38,00 RON
1 korom javitasa
5,00 RON
Pedizselé
50 Ron
Lakkzselé körömre / töltés
30 Ron

   A rendszeres kéz- és lábápolás nem csak esztétikai szempontból fontos. Megelőzhet vele makacs megbetegedéseket, deformálódásokat. A kezelés alatt pihenhet, ellazulhat és a kényeztetést az egész testén érezni fogja.

A szépségápolás szó hallatán, a legtöbb embernek a haj és az arcápolás jut az eszébe.
Pedig a kezed is ahhoz a testrészedhez tartozik, amit az emberek
először meglátnak, mikor találkoznak veled. A rendszeres pedikűr és manikűr rendben tartja a körmöket és javítja a megjelenésedet Újítsd fel a tested gyakran elhanyagolt részét!
Manikűr, pedikűr, műköröm.

Történelem

A kéz sok mindent elárul a tulajdonosáról. Az igényes megjelenéshez nemcsak a ruha, a cipő, hanem az ápoltság, a kéz illetve a láb ápoltsága is hozzátartozik. Az ókori Egyiptomban a szépség összefonódott az egészségápolással. Ragyogó szem, üde lehelet, ápolt fogazat jellemezte a jómódúakat. A kéz- és körömdíszítés divatja is kialakult. Különböző növényi színezékeket használtak a körmök festésére. Egyiptomban nemcsak a nők, hanem a férfiak is díszítették a körmeiket. Az ókori görögöknél és rómaiaknál szintén virágzott a testápolási kultúra, ami masszázsból, fürdőzésből, sportolásból állt. Kialakult egy új foglalkozás is, melyet a szépségápolással foglalkozó rabszolgák műveltek. A kéz, a köröm és a láb ápolására krémeket, növényi főzeteket, illatos olajakat használtak. A középkorban a testápolási kultúra igencsak háttérbe szorult. A mosakodást száműzték a mindennapokból, úgy gondolták, hogy a pestis terjedésében a gyakori mosdásnak van szerepe. A királyi udvarokban azonban a bőr púderezésének, az arc és a körmök festésének igen nagy divatja lett. A szépségápolás a huszadik században lett mindenki számára elérhető, amely ipart teremtett: a szépségipart, mely ma az egyik legjobban fejlődő üzletág. Új, szépséggel foglalkozó szakmák születtek. Ezek egyike a kéz- és körömápolással illetve műköröm építéssel foglalkozó manikűr-pedikűr-műkörömépítő. A manikűr-pedikűr-műkörömépítővel általában akkor találkozunk, ha felkeressük egy szépségszalonban. A manikűr a manus = kéz, latin szóból származik. A manikűr francia eredetű szó, kézápolást jelent. A pedikűr a pes = láb, latin szóból származik. A pedikűr is francia eredetű szó, lábápolást jelent. A manikűr-pedikűr-műkörömépítő foglalkozást űző személy kéz és lábápolással, illetve műköröm készítéssel foglalkozik.

 

Manikűr:

A szép, ápolt kéz fontos része megjelenésünknek. A mindennapos otthoni ápolás kiegészítéseként ajánljuk szolgáltatásainkat azoknak is, akik nem lakkozzák a körmüket, de fontos számukra az esztétikus köröm.

Szolgáltatásaink:

Klasszikus és francia manikűr.
Elgyengült körmök ápolása.
Műkörömépítés, töltés, eltávolítás.

 

Pedikűr:

Az otthoni lábápolás mellett ajánljuk szolgáltatásunkat mindazoknak, akik szeretnék elkerülni körmeik kiszáradását, megkeményedését, deformálódását. Idősebb korban felmerülhet a gombásodás veszélye, mely pedikűrös által rendszeresen végzett kezeléssel megelőzhető. 

Szolgáltatásaink:

Kozmetikai pedikűr.
Körömbenövés, harántboltozat-süllyedés.
Frissítő és lazító lábmasszázs.