ÁRAK

Gyogymasszazs
 • Nyak tajek
  (30 perc)   -   18,00 RON
 • Felso vegtagok+mellizom
  (30 perc)   -   18,00 RON
 • Teljes hatmasszazs
  (40 perc)   -   22,00 RON
 • Derek tajek
  (30 perc)   -   18,00 RON
 • Also vegtagok
  (30 perc)   -   18,00 RON
Relaxalo masszazs
 • Teljes hatmasszazs
  (40 perc)   -   22,00 RON
 • Teljes testmasszazs
  (90 perc)   -   35,00 RON
Anticellulitisz masszazs
(30 perc)   -   25,00 RON
Reflexo terapia (talpmasszazs)
(40 perc)   -   22,00 RON

     A masszázs a testi gyógykultúra alapbázisa, amely az emberi test puha részeinek rendszerezett átdolgozásával foglalkozik (bör, zsirszövet, inak, nyirok és vérrendszer, idegek és belső szervek). Bizonyos kézi és mechanikai módszerek rendszeres alkalmazása által egy fiziologiai hatás, megelöző, terapeutikus és esztétikus eredményeket lehet elérni.
Tudományként, amely több, az emberi test kezelésével foglalkozó, változatos rendszert foglal magában a kezek, lábak vagy egyébb különleges eszközöket alkalmazva az emberi test ellazítására vagy terápiás célokra, a masszázs rendkívüli eredményekhez vezetett a fáradtság leküzdésénél, a pszihoszómatikus állapot visszanyerésénél és felerősítésénél, az egyéni funkciók kiegyensulyozásánál és harmonizálásánál, jelentősen hozzájárulva az optimális egézségi állapot fenntartásához.

Az egészségi jólét nem csak a betegségek hiányát jelenti, hanem utal a maximális fizikai és szellemi tevékenységre is amit a szervezet ki tud fejteni. Több ezer évvel ezelőtt az ősi Kínában már gyógyítottak a masszázs segítségével. Ennek a tudásnak - a porcelán készítésének titkához hasonlóan - nagy értéke volt. Később Indiában a jóga mellett használták a masszázst, és mint egészség megőrző eljárásokat ismerték. Egyiptomban is fennmaradtak olyan emlékek, miszerint az érintés erejével orvosoltak problémákat.

A következő nagy állomás az ókori görögöknél volt, ahol szinte már a mindennapok részeként masszírozták a sportolókat. Ebből az időszakból több írásos emlék is fennmaradt. Például Hippokratész lejegyezte orvosi megfigyeléseit, és azt is, hogy van olyan állapot, amikor nem szabad masszíroztatni magunkat. (Például legyengült szervezetű lázas betegnek inkább árt a masszázs, mert a masszázs egyik hatása, hogy helyileg vérbőséget okoz, ami megemeli a testhőmérsékletet...)

A görög-római kultúra terjedésével ez az egyszerű, és hatékony frissítő-gyógyító módszer tovább fejlődött, míg az egészet összefoglalta egy svéd vívómester, Pehr Henrik Ling a XIX. sz. elején. Ezt a rendszert fejlesztették tovább. Ezt használják a mai napig, mert ez az alapja a frissítő-, sport-, és gyógymasszázsnak.

Vagyis a masszázs egy évezredek alatt kiforrott, hatékony módszer az egészségünk megőrzésére vagy visszaszerzésére, ilyen módon a masszázs felhasználható megelöző, frissítő, alakformáló és terapeutikus célokra is. Az eredményeket egy vagy több kezelés sorozat által lehet elérni.

De miért kell ez Önnek? Gondolja végig az alábbi kérdésekre adott válaszait, és mindjárt kiderül:

 • Volt-e már izomláza?
 • Érezte-e, hogy ólomsúly nehezedik a vállára?
 • Szokott-e fájni a feje?
 • Egy-egy nehéz nap után bedagad-e a lába?
 • Volt-e már úgy, hogy sport közben meghúzódott valamelyik izma?
 • Van-e görcs a vállában, nyakában?
 • Volt-e már, hogy valamiért sántikált?
 • Érezte-e már úgy, hogy majd szétveti a feszültség?
 • Valaha is megerőltett-e a kezét?

Minél több kérdésre válaszolt igennel, annál inkább szüksége lehet a masszázsra.

A masszázs kiváló gyógyító módszer, viszont kíméletesebb az Ön pénztárcájának, ha nem akkor keres fel egy jó masszőrt, amikor már bekövetkezett a baj. Ha már fáj a nyaka, válla, térde, könyöke, háta, vagy akár bármelyik belső szerve, akkor már lehet, hogy 12-20 masszázsra is szükség van, hogy a probléma megszűnjön!

Nem a tünetek csökkentése a cél, hanem az egészséges állapot minél teljesebb elérése. Megelőzés esetén lehet, hogy havi 2-4 masszázs elég, hogy ne alakulhasson ki valamilyen komolyabb mozgásszervi, és ennek következtében belszervi probléma.

Ezért ajánljuk Önnek és Szeretteinek a következő szolgáltatásainkat!

 

Svédmasszázs alapú szolgáltatásaink

Segítenek az egészség megőrzésében, a jó közérzet megteremtésében. Relaxációs hatásuknak köszönhetően remek fájdalomcsillapítók. Frissítik a vérkeringést, javítják a szervezet vérellátását, illetve harmonizálják az izomtónust. 

Frissítőmasszázs: vagyis relaxáló masszázs célja a közérzet javítása, relaxáció, frissítés.
Gyógymasszázs: célja izomgörcsök és izomcsomók oldása, húzódások kezelése, izomláz, izomfáradtság enyhítése, az izom tónusának fokozása vagy lazítása.

(Amennyiben van, kérjük, a szakorvosi javaslat fénymásolatát hozzák magukkal!)

Nyirokkeringésre ható szolgáltatásaink

Nyirokmasszázs: célja a szervezetben lévő pangó folyadék csökkentése és általános méregtelenítés.
Cellulit elleni masszázs: vagyis alakformáló masszázs célja speciális fogásokkal a szervezetben lévő pangó folyadék eltávolítása, illetve a cellulit csökkentése a comb, csípő és a has területén.

Reflexmasszázs

Talpmasszázs: célja a talp reflexzónáin keresztül a szervezet méregtelenítése és frissítése, a vérkeringésen keresztül (sejtszinten) tápanyag és oxigén ellátással.